19.03.2024

Як скасувати бронювання військовозобов’язаних працівників?

Spread the love

 

Міністерство аграрної політики та продовольства України раніше надавало детальне роз’яснення як забронювати військовозобов’язаних працівників.

Зараз Мінагрополітики розмістило роз’яснення і зразок таблиці, яку треба направляти разом з супровідним листом, у випадку якщо працівник звільнився.

zrazok-zapovnenja-propozizij-rozbronyuvannya-prazivnikiv
Зразок заповнення таблиці про анулювання заброньованих військовозобов’язаних працівників

 

Ці роз’яснення можуть застосовувати підприємства і інших галузей.

Для більшості недержавних підприємств інформація направляється до відповідних Обласних військових адміністрацій.

Нормативно-правові акти, які регулють питання бронювання працівників, не містять процедуру розбронювання працівників.

В той же час, якщо працівник звільнився з вашого підприємства, а продовжує числитися як заброньований за вашим підприємством, то необхідно повідомити орган, до якого ви раніше зверталися для бронювання працівників, направивши інформацію про звільнених працівників.

Форма ! та терміни Звернення законодавчо не встановлені, тому можна скористатися розробленою і запропонованою Зразок заповнення таблиці про анулювання заброньованих військовозобов’язаних працівників (тільки треба в зразках документів прибирати інформацію щодо Міністерства аграрної політики та продовольства України).

Ми пропопонуємо об’єднати інформацію в одному листі і скористатися нашим варіантом Зразка Повідомлення про звільнення заброньованих працівників.

list-rozbronyuvannya-prazivnikiv
Зразок листа щодо анулювання бронювання військовозобов’язаних працівників

 

СКАЧАТИ Зразок листа розбронвання працівників

Терміни ! Мінагрополітики просить направляти інформацію про звільнення заброньованих працівників не пізніше одного робочого дня з дати звільнення.

 

Добавить комментарий